Ortopèdia i ajuts a la mobilitat a Lliçà d'Amunt ⋆ Farmàcia i Ortopèdia Delia Pinin
247
page-template-default,page,page-id-247,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Ortopèdia

T’oferim el nostre servei d’ortopèdia en les seves diferents especialitats. Seguidament t’expliquem breument, diferents opcions que trobaràs a la nostra farmàcia. Com per exemple, els següents enunciats.

Ortopèdia esportiva

La pràctica esportiva comporta sobreesforç en músculs, ossos, tendons o lligaments. Devegades provoquen lesions, que ens obliguen a realitzar recuperació o protegir les parts afectades.

Per solventar aquests problemes, existeixen una gran varietat d’articles ortopèdics com, genolleres, canelleres, turmelleres i una infinitat d’elements d’ajuda, que permeten una millor evolució de les lesions esportives.

Correcció postural

Hi ha treballs que ens obliguen a realitzar moviments i postures que provoquen dolors i malestar. Com a conseqüència d’això, hem de protegir aquestes zones. L’ortopèdia permet aplicar correccions amb els elements apropiats per a cada cas.

Persones grans

Cada vegada vivim més anys i desitgem estar millor. Amb el pas del temps augmenten les necessitats d’ajudes per mantenir la mobilitat. També es requereix disposar d’elements d’ajudes, que facilitin les activitats diàries.

Productes

Des de la nostra farmàcia volem ajudar-te a escollir aquells articles d’ortopèdia que cobreixin les teves necessitats, amb qualitat i eficàcia.

Amb aquest objectiu, posem a la teva disposició un ampli assortiment d’elements de les marques més reconegudes.

Annexem uns enllaços a manera d’orientació:

http://www.orliman.com/

https://www.ayudasdinamicas.com/

https://www.mediespana.com/productos/medias-de-compresion/

Ajudes a la mobilitat

Ens agradaria  que vegis la nostra secció d’ortopèdia com un lloc d’ajuda en la teva vida diària i mantenir la llibertat de moviment.

Acreditació ICS

Estem acreditats per l’ICS com a ortopèdia proveïdora.

Des d’aquí podrem tramitar els PAO (Prescripció d’Article Ortopèdic).

Aquest document ho ha d’autoritzar un metge competent, perquè l’Institut Català de la Salut, financi tot, o una part de l’article prescrit.

× ¿Te podemos ayudar?